Ovaj muškarac tvrdi da je došao iz 2048. godine: Donosi nam važne vijesti- Ove godine će nam se desiti i nešto gore od korone

0
910

Ovaj Amerikanac koji je optužen za širenje lažnih informacija je u toku razgovora sa policijom kazao kako on dolazi iz čak 2048. godine, i da je on samo na sve načine pokušavao da upozori čovječanstvo da im prijeti invazija vanzemaljaca.

Ime ovog momka je Bryanat Johnson, osim što je pričao sa policijom, tražio je da ga se stavi i na poligraf, a koji u njegovoj priči, navodno, nije prepoznao nikakvu laž ili manipulisanje sa istinom, međutim, idalje je malo onih koji mu vjeruju.

Prema nekim izvorima, on je policiji pokazao čak i neke fotografije koje su navodno nastale u budućnosti, ali je bez obzira na sve smješten u zatvorsku jedinicu do konačne odluke u vezi njegovog slučaja. Sve je krenulo kada su neke od njegovih komšija prijavile Bryanta zbog uznemiravanja sa porukama sa nekoga drugoga svijeta i sa pričama o napadu vanzemaljaca. Policija ga je uhapsila i u izvještaju je napisala da je bio pod uticajem alkohola i da se osjećao na njega, međutim on je tvrdio da oni u budućnosti moraju da funkcionišu na taj način. Osim toga, dodao je da je u njega instaliran poseban uređaj tako da ga vlasti imaju stalno pod kontrolom, i da u svakom trenutku znaju gdje je, u kojoj godini, kao i to šta radi i govori.

Njegova priča se svodi na to da će do kraja godine planetu Zemlju da napadnu vanzemaljci  koji će otimati ljude i pretvarati ih u robove. On ima saznanja da nas oni već vjekovima posmatraju i da smatraju da je sada pravo vrijeme za napad. Dodao je i da se on potpuno slučajno vratio u ovu godinu i da mu to uopšte nije bila namjera, ali da smatra da je to prst sudbine i da sada ima mogućnost da upozori sve da se spreme na ono što im dolazi.