Ovaj majstor je sagradio kuću o kojoj bruji cijeli svijet: Kad vidite kako izgleda ništa vam neće biti jasno (Foto) – Balkan Life Today

Ovaj majstor je sagradio kuću o kojoj bruji cijeli svijet: Kad vidite kako izgleda ništa vam neće biti jasno (Foto)

  • Balkan
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Ovaj majstor je sagradio kuću o kojoj bruji cijeli svijet: Kad vidite kako izgleda ništa vam neće biti jasno (Foto)

Činjenica je da smo imali prilike nebrojeno puta na internetu ili društvenim mrežama vidjeti neke uistinu neobične životne situacije koje su se desile u stvarnom životu.

U nastavku vam donosimo priču o Valdevine graditelju Miguelu de Silvi koji je poželio nakon što se penzionisao da može uraditi nešto zbog čega će svi da ga pamte. Kad mu je prvi put pala na pamet ideja “naopako” svi su ga gledali sumnjičavo i rijetko mu je ko htio da pomogne izuzev porodice.

Ali, ove negativne komentare nije pretjerano razmotrio, te je rekao da ih ima, ali je riješio napokon da želi nešto uraditi za sebe jer to želi. Počeo je tako da pravi svoje remek – djelo i nije imao pojma da će cijeli svijet brujati o njemu ubrzo nakon što je završio.

Turisti iz cijelog svijeta rado odlaze da vide neobičnu zgradu, a mnogi bi željeli da se uslikaju kraj nje. Valdevino je svakako ponosan na sebe, ono što je zamislio, ali prvenstveno jer se nije odrekao svoje zamisli bez obzira na to što su ga drugi kritikovali.

Kako god bilo, njemu je bilo važno da od porodice ima podršku i sve drugo što je znao da može da podnese. Kako se vama dopada ova kuća?

Loading..