Ovaj ginekolog je doživio pravi horor kada je ova žena raširila noge: Ovo je doživio po prvi put u svojoj karijeri (Foto)

0

Svako od nas je bio bar jednom u situaciji da se žali na doktore i na to kako oni obavljaju svoj posao.

Najviše ste se zasigurno žalili na njihovo ophođenje prema pacijentima, i naravno ono što je neizostavno su priče o “kesama” i kovertama u kojima se nalazi novac za potplaćivanje za pregled ili za operaciju.

Tako je isto i blogerka po imenu Mišel Berou imala potrebu da sa svima podijeli jako bizarnu nezgodu koju je imala te je na ovaj način htjela i da upozori druge žene.

Ona je napisala u svom blogu da je posjetila ginekologa jer je neko vrijeme imala probleme sa bolovima u donjem dijelu stomaka. U toku pregleda doktor se jako iznenadio jer u svojoj karijeri još uvijek nije vidio ništa slično.

Dakle, doktor je iz tijela ove žene izvukao klupko mačijih dlaka. U prvi mah pomislio je da je izvadio stari uložak, ali mu je ova pacijentica katala da ih ona ne koristi. Nakon toga, ustanovilo se da se ustvari radi o mačijim dlakama, te su se sa pravom oboje zapitali kako su se dlake našle na tom mjestu kod ove blogerke.

Tako se na samom kraju otkrilo da su sa ovom ženom u njenom krevetu često boravile i njene mačke, koje su ostavljale dlake po krevetu. A u trnucima kada bi ova žena imala intimne odnose, dlake zalijepile za organ njenog muža i tako prebacile u ženin intimni organ. Tokom vremena su se pretvorile u pravo klupko koje je otkriveno nakon što je žena osjetila bol u stomaku.

Preporučujemo