Novo

Ova žena se nikada u životu nije počešljala: Došla je kod frizera da je ošišaju na nulu: Kada je frizer uzeo mašinicu u ruku vidio je ovo (Foto)

Ovo je Amerikanka Selin koja je jedan vrlo rijedak slučaj, a mnogima koji su upoznati, ovaj slučaj nikako nije jasan.

Ova djevojka svoju kosu nikada nije htjela počešljati, tako da je najveći ukras na svome licu uništila, bila je zapuštena i nije vodila računa o higijeni.

Kada pogledate slike njene kose, upitno je da li se ona uopšte ikada i potrduila da svoju kosu bar opere. Tako je frizerka koja se zove Kajli Olson obavljala svoje svakodnevne dužnosti u svom frizerskom salonu, kada je kroz njena vrata ušla djevojka za koju će poslije saznati da se zove Selin.

Ona je sjela na stolicu i kazala joj da želi da se ošiša na ćelavo, zbog toga što je njena kosa bila u takvom stanju da joj nikako nije bilo pomoći. Ona je godinama unazad imala velikih problema sa depresijom tako da se skroz zapustila a njen neuredan i strašan izgled je bio posljdnica tog njenog psihičkog stanja.

Selin je bila samo tinejdžerka kada joj je u 16 godini dijagnostikvana depresija i ona više nije znala kako da se bori sa ovim strašnim stanjem.

U toku friziranja ispričala je da se tokom toga osjećala bezvrijedno i da joj je predstavljalo pravi i psihiči i fizički napor da bar jednom u mjesecu opere svoju kosu, a o češljanju kose svaki dan nije bilo ni govora.

Kada je počeka školska godina ona je shvatila da se takva ne može pojaviti u školi te je smislila da je jedino rješenje da se ošiša i to skroz na nulu. Ali, kada je ova frizerka čula njenu priču odlučila je da se potrudi kako bi ovoj djevojci spasila kosu.

Zbog toga je Selin prvi dan u frizerskom salonu provela nevjerovatnih osam sati, a slijedeći dan još pet te su nakon toga rezultati bili očaravajući.

Ona se u potpunosti transformisala i zahvaljujući novom izgledu osjeća se mnogo sretnije i zadovoljnije, a frizerki koja je sve to napravile je beskrajno zahvalna.