Ova žena je smršala 50 kilograma i sada se udaje za milijardera: Sad je zanosna ljepotica koja sve obara s nogu: Šok! (Foto)

0
141

Mišel Mone je poznata britanska biznismenka koja je Evropu zadivila sa svojom transformacijom.

Sa tim je pokazala mnogima da nikada nije kasno da se uradi neka promjena jer je samo bitno da to želite. Ona je prije nekoliko dana pričala o svom načinu mršavljenja i krzo šta je sve prošla, i kako je na kraju došlo do toga da broj na vagi pokazuje preveliki broj kila.

Ona je osnovala i poznati brend donjeg veša, i rekla je da je ponekad jela brzu hranu pa čak i do tri puta na dan. Sve je to radila jer se borila kako ona kaže sa unutrašnjim demonima i zbog raznih depresivnih misli.

Ona je saopštila da je godinama tako trovala svoje tijelo i da je tek sada nakon toliko vremena naučila kako da ga njeguje i voli na pravi način.

“Znala sam prije da idem dva ili tri puta u Mek na dan. Zbog toga sam počela da postajem depresivna i malo je falilo da me to košta života. Danas to ne bih uradila ni za kakve pare. Mučila sam samu sebe godinama i zbog toga sam se dovela u jako loše stanje”- izjavial je ona u jednom intervjuu koji je dala nedavno.

Ova atraktivna plavuša je jednom prilikom odlučila da svoj život promjeni iz korijena. Promjenila je načia ishrane i počela je da gubi kilažu i na kraju je izgubila šest konfekcijskih brojeva. Dijete koje je pratila su bile sastavljenje od 29 različitih pravila.

Ostatak teksta možete pročitati na linku koji se nalazi OVDJE.