Ova žena ima preko 200 orgazama u toku jednog sata: Muž ne može hodati od umora, a ona samo traži još, kad pogledate video neće vam biti dobro – Balkan Life Today

Ova žena ima preko 200 orgazama u toku jednog sata: Muž ne može hodati od umora, a ona samo traži još, kad pogledate video neće vam biti dobro

  • Balkan
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Ova žena ima preko 200 orgazama u toku jednog sata: Muž ne može hodati od umora, a ona samo traži još, kad pogledate video neće vam biti dobro

Da, dobro ste pročitali ovaj naslov. Možda nevjerovatno zvuči, ali je zaista tako, pročitajte ovaj tekst od samog naslova do kraja ako ne vjerujete.

Kara Anaj iz Amerike primijetila je jednog dana da je sve više i učestalije uzbuđena, te nije imala kontrolu nad svojim nagonima. Pala je na pod i počela se bacati orgazamski, a onda je pobjegla kući jer je postala pogubljena zbog neočekivane reakcije svog tijela.

To je bio prvi, ali ne i zadnji, prasak nezaustavljivih orgazama koje je ona počela da doživljava. Nije znala šta bi uradila u tom momentu, naravno da joj je trebala ljekarska pomoć i to čim prije.

-To je bio vrlo sramotan i ponižavajući, zaista veoma čudan osjećaj. Kad su oko vas djeca, zbog svih snažnih emocija koje vas obuzimaju osjećate se kao perverznjak, ali nisam mogla izaći iz kože, bila je to kap puna svega. Niko ne može da to razumije, izjavila je ona, a otkrila je za medije da je bila primorana dati otkaz i povući se iz javnosti.

Pored toga što je situacija teška za njenog supruga Tonyja, njihov desetogodišnji sin isto tako prolazi kroz buran period, s obzirom na to da mu je majka veoma zahtjevna, te nigdje ne može da ide sa njom. Kara je primorana da izbjegava boravak na javnim mjestima, ali i dalje ne zna kako bi objasnila to desetogodišnjaku.

Kara dnevno trpi do šest sati se*sualnog uzbuđenja, a to joj je užasno naporno na svaki način, a doživi preko 180 orgazama u samo sat ili dva kad joj je loš dan. Budući da joj doktori trenutno ne mogu ukazati pomoć, ona trpi snažnu bol. Čak i u supermarketu doživljava spontane orgazme, dok vodi dijete u školu, kuha ručak, trči ili radi neke svakodnevne stvari, kao što je gledanje televizije navečer.

Loading..