Novo

Ova žena ima 70 godina, nikako ne stari, a na figuri joj svi zavide: Evo u čemu je njena tajna: Godine joj ništa ne mogu!

70-godišnja američka dizajnerica Vera Wang, koju su proslavile vjenčanice, izgleda apsolutno nevjerovatno za svoje godine.

Jedna od najpoznatijih američkih dizajnerica Vera Vang, koju je poznata po svojim vjenčanicama, oduševila je svojim izgledom sve koji je prate na društvenim mrežama. Ona će uskoro proslaviti svoj 71. rođendan.

Svi koji je prate i koji je poznaju slažu se s tim da ona izgleda apsolutno nevjerovatno. Ona je nedavno podijelila nekoliko svojih fotografija tokom karantina u Miami Beachu, nakon kojih su korisnici društvenih medija ostali su u šoku njenim izgledom.

– Ona ima više od 70 godina?!? – zapitao se jedan korisnik Twittera dijeleći njenu fotografiju u sportskom grudnjaku i narandžastoj haljini. Taj njegov tvit je ubrzo postao viralan i svi su ubrzo počeli komentarisati Verin nadaseve mladalački izgled.

– Je li se ona upravo odjavila od starenja – napisala je jedna korisnica Twittera.

– Što ona pije? Krv od jednoroga možda – dodala je druga.

Ova bivša klizačica koja će 27. juna proslaviti 71. rođendan je nedavno rekla za Harper’s Bazaar da je odmah nakon Pariške sedmice mode, prestala raditi zajedno sa svojom ‘modnom porodicom’ s kojom radi i odmah se zatvorila u karantin.

– Sva moja modna porodica je izuzetno fit što me natjeralo da i ja vježbam većinu dana. Kako sam cijeli život opsjednuta sada sam imala napokon priliku da se malo ‘poigram’ odjećom, nešto što čak i modni kreator rijetko kad ima vremena da radi – rekla je Vang,a prenosi Page Six Style.

Ova žena je samo dokaz da sve što se čvrsto želi, može se i ostvariti.

Oglasi – Advertisement