Ova domaćica bez obraza iz Srbije, mislila da je niko ne gleda: Snimili je krišom, svi je traže: Slijedi velika kazna (FOTO)

0

Da li ste vi ikada brinuli o ekologiji? Sada sigurno ne provodite vrijeme napolju jer smo se našli u situaciji obavezen kućne izolacije, ali uopšteno da li smeće bacate u kante ili bilo gdje stignete?

U ostalim dijelovima Evrope se jako poštuje ekologija, i kazne za bacanje smeća na zabranjena mjesta su veoma velike. I iz toga razloga se mjere i poštuju. Međutim na Balkanu se ovih mjera uopšte ne pridržavaju i mnogi bacaju smeće gdje stignu. U našim koritima rijeka se mogu naći moge stvari poput frižidera, otpada, veš mašina, a i pored toga i na ulicama. Pored toga ni šuma ni livade nisu pošteđene.

Što se tiče ekologije uopšte se ne pridržavamo i mnogi se pitaju šta je potrebno uraditi kako bi ljudi počeli da se ponašaju civilizovano. U ovom članku pišemo o jedno ženi iz Srbije koja živi u selu Dubac. Ona je prije par dana ugledana napolju i samim tim činom je preksšila zakon o samoizolaciji, a pored toga je sav otpad bacila u rijeku koja se nalazila pored kuće.

Prilikom toga nije razmišljala da li će je neko od komšija snimiti kroz prozor, i na kraju se to zaista i desilo. Ova žena je bez ikakvog ustručavanja svo smeće bacila u rijeku koje je nastavilo da pluta niz rijeku. Svi se pitaju gdje joj je bila pamet. Pored toga što je ona kažnjena za napuštanje svoje kuće biti će kažnjena i za zagađivanje okoline i za nesavjesno bacanje smeća.

Preporučujemo