Showbizz

Otac Marije Šerifović na prosjačkom štapu, odrekao se kćerke, a ona mu plaća stan i kupuje mu hranu: Evo kako izgleda, liči na njega?

Otac poznate pjevačice Marije Šerifović, Rajko koji je po zanimanju harmonikaš je neko vrijeme bio u lošim odnosima sa njegovom kćerkom.

Ali na sreću njih dvoje su svoj odnos ponovo poboljšali, i on je jednom prilikom rekao da mu Marija plaća stan i šalje mu potreben novce. Poznato je već duže vrijeme da je Marijina majka, Verica svog muža Rajka istjerala iz kuće koja se nalazila u Kragujevcu, i da su duska ročista u vezi te kuće i dalje u toku.

U tom periodu Rajko je krivio mnoge ljude zbo situacije u kojoj se našao, a među njima je bila i njegova kćerka Marija. Ali se sve promjenilo prije godinu i po dana kada je Rajko shvatio da je bio u krivu i da mu Marija želi sve najbolje, nakon što su pričali odlučila je da mu pomogne što se novca tiče. Rekao je da se sada mnogo više viđa sa Marijom.

– Sada mi je dobro, ono što sam prošao u aprilu prije tri godine nije bilo prijatno, i malo je falilo da ostanem na ulici. Krajem godine sam imao par ročista sa Vericom, ali se apsolutno ništa nije desilo, ona je i dalje smještena u mojoj kući i ponaša se kao da je to sve u njenom vlasništvu.

– U međuvremenu sam saznao da moja kćerka Marija nema veze sa svime što se desilo i da ona nije bila umješana kada me moja bivša žena izbacila iz naše kuće. Viđamo se sa vremena na vrijeme- rekao je Rajko kojeg su pronašli u jednoj kafani.

– Moja Mara mi pomaže da preživim, plaća mi i stan. Čak mi je čestitala Novu godinu, pjevala je na trgu u Baru, a kada ima vremena, mi se obavezno vidimo. Moja kćerka me je spasila da ne promrznem tokom zime na ulici, znate kakve su zime sada, a nisam mogao zauvijek da budem kod svog brata. Da me Mara nije spasila i iznajmila mi stan, ne bi mi ništa drugo preostalo osim da ostanem na ulici.