Osušila se Ana Nikolić, krenula s kćerkom u grad, neprepoznatljiva je: Nikada bolje nije izgledala, zanijemit ćete kad je vidite (Foto) – Balkan Life Today

Osušila se Ana Nikolić, krenula s kćerkom u grad, neprepoznatljiva je: Nikada bolje nije izgledala, zanijemit ćete kad je vidite (Foto)

  • Balkan
  • October 20, 2019
  • Comments Off on Osušila se Ana Nikolić, krenula s kćerkom u grad, neprepoznatljiva je: Nikada bolje nije izgledala, zanijemit ćete kad je vidite (Foto)

Mnogi su isprva sumnjali da će uspjeti u naporima da skine višak kilograma, a sada se ne mogu načuditi kojom brzinom mršavi.

Ana Nikolić sada je objavila novu fotografiju kojom je iznenadila fanove, a u opis je kratko napisala pošli smo u pozorištance Puž.. Tamo se zaputila sa svojom kćerkom Tarom, pa osim što se slažemo u potpunosti sa komentarom da se pjevačica doslovno prepolovila, ističemo i da je pun pogodak sve ovo na njoj.

Sjajna komforna haljina kariranog dizajna treba se pronaći ove jeseni u vašem ormaru, baš kao i hit kaubojke – možete ove sezone pronaći vrlo interesantne modele popularnih čizama. Ana koja je dobila u trudnoći značajan višak kilograma, pratila je trendove i dok nije imala zavidnu kilažu.

Uspjela je odlično da se izbori i sa kritikama koje su joj redovno upućivali na račun izgleda, a tek sada može posve da prati trendove, dok fanovi željno iščekuju nove fotografije. Da pogodimo, Ana će da bude mršavija na njoj nego na ovoj?!?!

Zasigurno se i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta koji je napustio pjevačicu nedugo nakon što se porodila, sada kaje i žali što je napravio takav potez. Ipak, mi smo uvjereni da Ana zaslužuje puno boljeg od muškarca koji ostavlja ženu zbog toga što se ugojila u trudnoći.

Loading..