Showbizz

Opet izgleda kao mrtva seljanka: Dragana platila haljinu 7.000 eura, ali džaba joj sve, kada ona to ne zna da nosi: Stil se ne može kupiti, tako misle mnoge njene kolege (Foto)

Bilo kako bilo, svima je poznato da Dragana Mirković spada u red najvećih folk zvijezda Balkana ikada.

Mada spada u red najbogatijih pjevačica na estradi, činjenica je, a sa njom se slažu mnoge njene kolege kao i modni stilisti, da se Dragana skoro nikada nije znala obući u skladu sa modom i sa trendovima koji važe u datom trenutku. Ona, kako kažu, nikada nije mogla da izbaci ono sve seljačko što ima u sebi, što su se mnogi mogli uvjeriti kada su vidjeli njeno oblačenje.

Uvijek postoje oni koji mnogi ne misle da Dragana nema ukusa, ali veoma rijeto je uspijevala da svojim oblačenjem privuče pažnju na sebe u pozitivnom smislu. Ona je pjevačica za koju se slabo kad veže neka afera, skandal ili neki trač i najčešće ako se o njoj piše i govori u ngativnom smislu, onda je to uvijek baš zbog njenog oblačenja.

Većina se slaže da bi Dragana svakako trebala da angažuje neka malo jača imena iz svijeta mode, neke poznate gurue i stiliste kako bi se to moglo popraviti. Već je postalo degutantno da se svako malo na sceni pojavljuje u kombinacijama za koje se svi pitaju zbog čega joj je to trebalo. Konačno i trebala malo više da radi na tome da izgleda kao velika zvijezda i po svom stilu a ne samo po pjevanju. Tako je sve razočarala sa haljinom koju je navodno platila sedam hiljada eura, koja je sve a samo nije za nju. Ako je vjerovati ljudima od zanata njoj ovo nikako ne stoji.