Ona je greškom bila zakopana živa punih 11 dana: Kad su otvorili grob, zanijemili su od prizora!

0
428

Ovoj članak govori o djevojci koja je greškom bila živa zakopana.

Niste pogriješili, dobro ste pročitali. Sahrana je zakazana kada je otkriveno da je sirotica nakon dva srčana udara pretrpjela septički šok od kojeg je navodno preminula, te je nakon toga sutra dan bila pokopana, ali izgleda da do smrti ipak nije došlo.

Izvor blizak medijima je izjavio slijedeće:

“Nakon dosta truda, vrištanja i očajničkog traženja pomoći, te svih mogućih i nemogućih pokušaja da izađe iz groba, ova je sirota djevojka ipak na kraju preminula nakon 11 dana pod zemljom. U bolnici je prije toga regularno bila proglašena mrtvom, a pokopana je odmah slijedećeg dana. Ljudi koji žive blizu groblja izjavili su da su čuli nekakav prigušeni plač i očajne pozive u pomoć. Kada su prišli grobu i otvorili ga vidjeli su da je sirota Rosanhella već preminula, ali njeno tijelo je zato bilo u potpuno drugačijem položaju od onog u kojem su je prvobitno na njenoj “sahrani” ostavili u kovčegu. Tijelo joj čak još uvijek bilo mlako i mogle su se evidentno primijetiti povrede glave i ruku, koje ona ranije nije imala. Zato se može pretpostaviti da je te povrede ona zadobila kada je pokušavala da izađe iz groba.”

Njena porodica također vjeruje da je došlo do greške i da doktori ne žele da se istina sazna.
Kazali su da nikoga ne žele tužiti, jer ne žele da imaju dodatne probleme, ali ako se brzo ne riješi ovaj problem, tvrde da će tužiti bolnicu i doktora koji ju je proglasio mrtvom prvi put.

Loading..