Novo

Ona na Instagramu izgleda kao milion dolara, a evo na šta liči uživo: Zgadit će vam se kad vidite, oči će vam stati!

Više nije tajna da svi svoje fotografije na društvenim mrežama dotjeruju u foto šopu, razlika je u tome što neko više sređuje slike a neko manje.

Javne i estradne ličnosti su posebno sklone tome, a ova bugarska zvijezda Andrea je doslovno zavisna od fotošopa.

Bez obzira što se njeni pratioci već dugo zabavljaju tako što na društvenim mrežama upoređuju njene slike sa nastupa i onih na njenom Instagramu, i svima je jasno da ona baš i neizgleda onako kako to predstavlja na Instagramu, pjevačica je uporna u dotjerivanju svojih slika.

Na skoro svakoj slici možete da joj pronađete foto šop grešku, a to mnogi i rade, a sve rezultate kače na društvene mreže.

Iako se čini da baš cijela Bugarska zna za Andreinu strast prema foto šopu, izgleda da ona i dalje uspjeva neke da zavra. Naime, posljednji u nizu je bio gradonačelnik jednog malog bugarskog grada. Cilj je bio da angažuje pjevačicu kako bi uveselila stanovnike.

Kako prenose bugarski mediji, gradonačelnik je prilikom upoznavanja sa njom uzeo da lista njen Instagram profil, jer je bio uvjeren da se pojavila pogrešna pjevačica.

Ali, na kraju se ispostavilo da to jeste Andrea, a gradonačelnik je pršao isto kao i publika koja često na njenim nastupima, vadi telefone kako bi vidjeli razlike.

Međutim, iako je većina njenih fanova upoznata sa činjenicom da se Andrea redovno foto šopita to ne škodi njenoj popularnosti.

Na njenom Instagram profilu je prati oko 350 hiljada ljudi, a svakodnevno dobija komplimente na račun svog izgleda.

Oglasi – Advertisement