Ona je rođena sestra Dragane Mirković, kao blizankinje su: Pjevačica je ovo krila od svih, kad joj vidite lice neće vam biti dobro

0
28

Pjevačica Dragana Mirković poznata je kao javna ličnost koja ne voli dijeliti s medijima detalje iz privatnog života.

Tako se nije znalo do sada ni ko joj je rođena sestra. Ekipa jedne emisije uspjela je da porazgovara u rodnom mjestu Dragane Mirković s njenom sestrom Dušicom Krumov. Jasno može da se vidi kako Dragana i Dušica pomalo liče, ali pjevačica  nju nikada do sada nije predstavila javnosti.

Dragana ni inače ne voli da dijeli detalje iz svog privatnog života i taj dio ostavlja samo za svoju porodicu, a isto tako ni njena djeca ne vole da se eksponiraju u medijima i javnosti i svjesni su koliko je privatnost dragocjena .

Tako, uprkos tome što su djeca slavnih ličnosti i mnoga djeca čiji su roditelji poznati žele da se eksponiraju i postanu popularni, oni to ipak ne žele i drže se podalje od toga.

Podsjetimo, Dragana je u braku sa Tonijem dobila dvoje djece – kćerku Manuelu i sina Marka, a njen sin nedavno je proslavio i punoljetstvo. Veliku zabavu organizovali su u velelepnoj vili, tačnije dvorcu u Beču u kojem žive.

Da li smatrate da je privatnost nešto što svi trebamo da čuvamo? Pišite nam u komentarima svoja mišljenja.

Loading..