Novo

Ona je profesionalna švalerka: Spava samo sa oženjenim muškarcima i imala ih je preko 200 zadnjih 10 godina: Kodsvakog od njih je primjetila jednu istu stvar! (Foto)

Istraživanja su pokazala da kada je u pitanju veza stav roditelj mnogo utiče i na naš stav.

I tako su istraživanja pokazalo da 2/3 žena čije su majke imale afere su također imale ljubavnike. Žene koje su učestvovale u ispitivanjima su rekle kako znaju da su njihove majke varale očeve. Ovo istraživanje se isto odnosi i na muškarce čiji su očevi imali ljubavnice koji su varali njihove majke. Ali postotak muškaraca u ovo mistraživanju je znatno niži.

Zbog ovoga su se stručnjaci zapitali da li postoji gen za prevaru u vezi. Gwyneth Lee je žena koja smatra da takav gen postoji. Ona je javno rekla kako je ona najveći svjetski serijski preljubnik i rekla je da ima naviku da spava i da ima odnose samo sa muškarcima koji se nalaze u nekoj ozbiljnoj vezi ili koji su u braku. Tako je saopštila da je u zadnjih 10 godina spavala sa najmanje 200 muškaraca. I da stvar bude još gora kaže da su 3/4 da su roditelji njenih ljubavnika bili isto tako nevjerni.

” Djeca koja imaju nevjerne roditelje se manje boje kritike jer su svjesni da su isto radili i u prošlosti. Jedna od mškaraca sa kojim sa bila je bio jedan bogati bankar iz Cambridgea, čija se majka udavala tri puta. On je odrastao tako što je gledao svoju majku da se zabavlja sa bogatim muškarcima i to je i uticalo na njegovo razmišljanje” Rekla je da je i bila sa muškarcem čiji su roditelji bili nevjerni kada jebio tinejdžer pa mu je sada kako kaže veoma teško da ostane vjeran.

Oglasi – Advertisement