Showbizz

Ona je najbogatija srpska pjevačica, na nogama nosi zlatni roleks, a tašna joj vrijedi 2 stana u Beogradu: Cijeli sprat joj je ormar, ima tri kućne pomoćnice: Znate li ko je ona?

Ime najbogatije žene je Dijana Janković, poznatija je pod imeno Didi Džej.

Ona se 2013. godina udala za dvanaest godina starijeg IT stručnjaka koji se zove Danijel Rokvić. Oni u posljednje vrijeme malo vremena provode u Srbiji.

Kada borave u Srbiji, žive u kući na Vračaru koja ima vrtoglavih 500 kvadratnih metara.

Oni imaju tri kućne pomoćnice jer Dijanin garderober vrijedi kao pola kuće te ga je potrebno održavati.

Pjevačicin plan je sada da renovira cijeli sprat i da ga pretvori u svoj garderober.

“Biće čitav sprat u staklu i ogledalima. Tu će biti samo moja garderoba, jedan zid za torbe i jedan zid za obuću” otkriva pjevačica.

Dijana u svojoj kolekciji torbi ima “Hermesovu Birkin torbu” u narandžastoj nijansi koja košta čak kao dva stana u Beogradu.

 

Dakle, za tu torbu, koja je jedna prodata za stotinu hiljada dolara, postojala je lista čekanja čak punih šest godina.

Ova pjevačica je kupila cipele koje na sebi imaju, kako to ona kaže, zlatne “Roleks” satove, a koštaju dvije hiljada eura.

Rođena je 22. jula 1988. godine u Beogradu. Potiče iz ugledne porodice. Otac Slavko je šumarski inženjer, a majka Vladana je geološki inženjer. Dijana je rođaka teniserke Jelene Janković, ali strina Snežana, Jelenina majka, joj je zabranila da to priča u javnosti zbog posla kojim se bavi i provokativnog načina odjevanja.

Od malih nogu je maštala da postane pjevačica. Kada je imala petnaest godina, završila je školu za manekene. Bila je član modne agencije Select, a 2011. godine je postala zaštitno lice modnog brenda Studio by Suzana Perić. Tri godine kasnije je imala svoju reviju u okviru Fashion Selection-a.

Oglasi – Advertisement