ONA JE BILA ŽENSKI ACA LUKAS I NAJLJEPŠA SRPSKA PJEVAČICA! Ušla Je U SEKTU I Sada Ima Novo Ime! EVO Šta Je S Njom Danas!

0

Svi oni koji su pratili muziku devedesetih godina prošlog vijeka znaju kako je na ovim našim područjima, posebno u Srbiji bio najviše zastupljen turbo folk, pa je jedna od popularnijih predstavnica ovog muzičkog pravca bila i pjevačica Marina Živković.

Naime ona je još 1995. godine sa Vanesom Šoškić otpjevala duet Plavi haos,pa  tako je krenuo njen put ka vrhu estrade, a njena popularnost je rasla nevjerojatnom brzinom. Ubrzo je ona dobila i nadimak ” ženski Aca Lukas” a nema kafane, kluba ili splava gdje ova pjevačica nije nastupala, a neke od njenih najpoznatijih pjesama su “Ne idi od mene”, “Lavica”, “Hoću s tobom sinove”, “Reci, reci da”, zatim “Malo po malo.

Međutim, sa novim milenijom je krenuo i pad njene popularnosti, pa je u tom periodu snimila još neke pjesme, a svoju posljednju pjesmu je snimila davne  2006. godine. Nakon toga je Marina prekinula svoju pjevačku karijeru, pa je promijenila i vjeru, napustila je pravoslavlje te postala sljedbenik Hare Krišne, a što mnogi nazivaju i sektom. Danas je ona takozvani bijeli mag, postala je i iscjelitelj, te u rijetkim izjavama za medije je rekla da ona nema nikakvu agenciju te da sa svojim moćima ona pomaže samo svojim najbližim, te da je ona samo provodnik sile koja se nalazi svuda oko nas.

Preporučujemo