Novo

On živi u Argentini i tvrdi da je Adolf Hitler: Skrivao se, a sad poručuje svojim sljedbenicima da je vrijeme za plan Z!

Ovo je stariji gospodin koji trenutno živi u Argentini.

On je iznio javnosti neke naprosto nevjerovatne stvari koje su navodno povezane s njim te je potaknuo svjetsku javnost. On, ni manje ni više, tvrdi da je Adolf Hitler, nacistički vođa, koji je konačno odlučio da se više nikako ne želi skrivati. I to pogotovo otkad je saznao da su Izraelci odustali od dalje potrage za nacističkim ratnim zločincima.

Za njega je to bio znak da se pojavi u javnosti i da svim svojim sljedbenicima kaže da je vrijeme za još jednu akciju, tako je ovaj čovjek kazao. On izričito insistira na tome da je prvi Adolf Hitler i tvrdi da nije kriv za većinu stvari koje su mu okrivljene nakon završetka Drugog svjetskog rata.

Zbog većine stvari za koje ga krive on smatra da je nevin, ali da se svih ovih godina morao skrivati od Židova koji se svete više od 50 godina. Cijelo vrijeme je morao biti oprezan i morao je gledati iza sebe, zbog toga gotovo da nije vodio život, a posebno se bojao da ga neće prepoznati ili da ga Mossadovi agenti neće pronaći. Jako je ljut zbog toga što je prikazan u vrlo lošem svjetlu nakon 1945. godine, ali istinski vjeruje da je sada došlo njegovo vrijeme i da bi svi nacisti na svijetu trebali biti spremni da provedu Z plan.

Ovaj čovjek se inače, u dokumentima zove Herman Gutenberg, ali bez obzira na to on tvrdi da je njegovo ime lažno i da je on Hitler i glavom i bradom. Ovo se sve slaže s mnogim teorijama zavjere da je Hitler lažirao saoubistvo i da se uspio sakriti u nekim kanalima u Južnoj Americi, a tu su utočište pronašli mnogi nacistički zločnici. Ali i zbog toga, malo ko vjeruje u ovu priču, a da je ovaj čovjek stvarno Hitler, sada bi imao 131 godinu, što stvano uopšte nije moguće.