On tvrdi da dolazi iz 2048. godine i ima važne informacije za nas: Uskoro će nam se desiti nešto mnogo gore od korona virusa (FOTO)

0

Brajant Džonson koji je porjeklom iz Amerike je kao prvo bio optužen od organa gonjenja za širenje mnogih dezinformacija. 

U istragama policije je govorio da dolazi iz budućnosti i to iz 2048. godine On je došao u prošlost tačnije u naš period kako bi ljude upozorio na opasnosti koje im se bliže. Tačnije on je rekao da na prijeti invazija vanzemaljaca. Stavili su ga i na poligraf na kojem se pokazalo da je sve što je rekao istina, ali i pored toga malo ko mu je vjerovao. Sa sobom je imao i fotografije na kojima je on u budućnosti.

Međutim policija je smatrala da se radi o veoma dobroj montaži, pa je morao neko vrijeme biti iza rešetaka. Sve se desilo kada je nekoliko građana Džonsona prijavilo policiji da ih uznemirava sa pričama iz budućnosti, i kako je upozoravao mnoge da će se desiti napad vanzemaljaca. Policija je intervenisala pa ga je stavila u pritvor jer je izgledao kao da je konzumirao alkohol. Nakon pretraga potrvđeno je da nema alkohola u krvi i nikakvih drugih nedozvoljenih sredstava.

Ostao je na posmatranju 48 sati, gdje je uporno govorio da dolazi iz budućnosti i da je na svoj rizik došao da upozori ljude da se priprema jedna velika opasnost. Rekao je da ljude sa Zemlje žele da naprave svojim robovima i da ih godinama proučavaju i prate. Nije rekao tačan datum invazije, jer je rekao da u sebi ima uređaj koji su mu stavili vanzemaljci kako se ne bi sjećao određenih datuma i stvari.

Preporučujemo