Novo

On ima 22 godine, a ona 76 i ljubav im cvjeta! Upoznali se na sahrani njenog sina, a njoj ne smeta što je njen izabranik mlađi i od njenoga unuka (FOTO/VIDEO)

Priča koju ćete sada pročitati je dokaz da ljubav nema granica i da za ljubav nisu važne godine. Naime, riječ je od jednom paru koji privlače pažnju mnogih, a razlog tome jeste njihova razlika u godinama.

Gari je sa samo sedamnaest godina upoznao ljubav svog života, a ona je tada imala sedamdeset i sedam godina. Većina nije mogla da vjeruje niti da ne navikne da vezu između njih dvoje, i mnogi misle da to uopšte nije prirodno. Ona je rekla da joj je drago da je jedan tako mladi muškarac sa njom. Večina misli kako on ima fetiš na starije žene. Garijevi prijatelji su rekli da se on nikada nije nalazio u vezi sa mlađom djevojkom niti ni sa djevojkom koja je njegovih godina.

On se uvijek zanimao za starije žene i to mnogo starije, ali su oni pored toga rekli da ga podržavaju u njegovoj ljubavi. On je priznao da su u nju zaljubio na prvi pogled i da jednostavno nije mogao da propusti priliku da joj ne priđe i da ne bude sa njom. Rekao je da je ona najljepša žena na svijetu i da mu ne smeta to što je razlika pedeset i četiri godine između njh dvoje.

https://www.youtube.com/watch?v=SjaAE9SZwV8&feature=emb_title

Gari je rekao svojim prijateljima da hoće da s njom bude do kraja života, pa je i ne dugo nakon toga i zaprosio na šta je ona pristala. Reakcija njene porodice je nepoznata, ali smatramo da im nije svejedno jer je njen unuk stariji od njenog zaručnika.