Oglasila se Vesna Rivas, radi se o Indi: “Imala sam crne slutnje, prva sam je upozorila da …”

0

Jučer je kao bomba odjeknula vijest da je pjevačica Indira Aradinović u veom kritičnom stanju i da joj je zdravlje ugroženo, a sve se to desilo nakon operacije smanjenja želuca.

Dakle, pjevačica je željela da kao i mnoge kolege sa estrade riješi svoj problem sa kilogramima, ali se situacija nije razvijala u smjeru koji je očekivala i koji je htjela.

Zbog toga smo kontakrirali pjevačicu koja je ujedno i astro tumač Vesnu Rivas koja je i jedna od najboljih Indinih prijateljica.

– A šta da vam kažem? Očajna sam, imala sam crne sumnje kada mi je rekla da će to da uradi. Rekla sam joj da to za nju sada nije dobra ideja pogotovo ako se uzme u obzir da počinje i vanredna situacija sa korona virusom u našoj državi. Ona je bila uporna, nije nikako htjela da me posluša. Bolje rečeno, ona je odlučila, a ja nisam željela previše da utičem na nju i njene odluke. Jako sam tužna zbog svega i evo ne znam da li da je pozovem, cijeli dan razmišljam – rekla je Vesna za Alo.rs.

Vesna nam je otkrila i to da je Indi veoma željela da svoju figuru dovede u red.

– Ona ima problema sa kilažom i to je strašno, što žene koje imaju koji kilogram viška, moraju da trpe razne neprijatnosti, a sve to sam i ja sama osjetila na svojoj koži. Zbog posla i svega je odlučila da uzme stvar u svoje ruke, ali još uvijek mislim da je bio pogrešan trenutak za nju.  Sada ostaje samo da vjerujemo u njeno ozdravljenje – rekla nam je Vesna na kraju.

Preporučujemo