Novo

Odvratne stvari koje muškarci potajno rade, a to kriju od ŽENA: Mislili su da se nikada neće saznati: Djevojke ovo ne mogu ni zamisliti!

Stereotipi kažu da su žene čistunke, a da muškarci teško mogu raditi sve ostale ljihave stvari od ovih za koje znamo.

Ali, i jedno i drugo je samo iluzija. Kada pročitate ovo što imamo za vas u ovom članku više nećete gledati partnera/partnericu na isti način. Neka vam je sretno!

Šta to žene skrivaju?

1. Ne brinu toliko o rublju kao što se mislili

Mali broj žena priznaje da se uopšte ne može sjetiti kada su zadnji put oprale svoj grudnjak. Poprilično odvratno s obzirom na to da se u doba ljeta lako pojavi znoj i na tom području.

2. Imaju čudne navike

Neke su žene priznale da obožavaju češkati tjeme prije pranja kose. Dakle, na neki način zabavlja ih sebum i peruk koja počne padati svuda. Definitivno ovo je jedan od gadnijih hobija.

3. Suhi šampon spašava živote

Kad smo već tu kod kose: suhi šampon spašava živote mnogih žena. Žene puno rijeđe peru kosu nego muškarci.

4. Scene u tušu za vrijeme menstruacije

Mjesečnica je zaista naporna sama po sebi, ali u tušu se transformiše u pravu horor scenu, a nekim ženama je to stvarno zabavno to posmatrati.

5. Biranje outfita

Možda vam se ženske modne kombinacije čine savršeno usklađene po boji i uzorku. Ali, stvar je ponekad puno jednostavnije. Zavisno o tome koliko su narasle dlačice na nogama, žene biraju hoće li nositi suknju ili farmerke.

A šta to muškarci skrivaju?

1. “Nije tako strašno”

Muškarcima nije rijetkost da obuku iste znojne i prljave hlačice za trening nekoliko puta za redom. Ionako će se zaprljati, zar ne?

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement