Novo

Objavljeni papiri za razvod Meghan i Harrija: Cijeli svijet u čudu- Evo šta se desilo (FOTO)

Već se dugo nije pisalo o britanskoj kraljevskoj porodici, pa su konačno malo sada i oni došli na red.

Prije nekog vremena pisalo se o kkraljici Elizabeti koja lagano ulazi u historiju kao jedna od vladarki koja je najduže opstala na političkoj sceni jedne države, ali i svijeta, a pisalo se i o njenoj najavi kako će za neko vrijeme da smanji sve svoje poslove i obaveze, te da će se ona povući u izolaciju zbog pandemije korona virusa, jer neće da dovodi u rizik ni sebe, ali ni svog muža Filipa koji je sada jako lošeg zdravlja.

Ali, i pored svega toga javnost najviše zanima šta se dešava sa sada već bivšim kraljevskim parom, Meghan i Harrijem. Tako se nedavno u jednom ženskom magazinu objavio članak unutar kojeg je objavljeno mnogo dokumenata, koji pokazuju papire koji ukazuju na mogući razvod između ovo dvoje ljudi. Ovi dokumenti su predstavljeni kao ugovor, šta se sve dešava ako do razvoda eventualno dođe.

Cijela javnost je svima ukazala da je Meghan osnovni razlog zašto se Harry odlučio da se odrekne kraljevske titule i svih povlastica, i da je ona uzrok podizanja ogromnje prašine oko tog njihovog čina, a pojavljuje se sve vše izvora koji na neki način ukazuju ad je Meghan to ustvari uradila namjerno.

Namjerno, kako bi se vratila u Holivud, ali i kako bi sebi podigla glumački rejting, pa se sa time otkriva da Meghan već ima nekoliko veoma unosnih ponuda za posao. Međutim, za Harrija se još ne zna koje su njegove namjere i šta će on da radi nakon što je izbačen iz porodice i nakon što su mu oduzete sve titule i benificije.