Novo

OBJAVLJENE SVE PORUKE TIJANE AJFON: Prodavala SEBE I DRUGARICE po OVIM tarifama: Nastao neviđeni SKANDAL!

Kao što je već svima poznato, jedna od najvećih afera trenutno trese područje Srbije a i Bosne i Hercegovine, a među glavnim akterima se našla i poznata srbijanska starleta Tijana Ajfon.

Ona je poznata širom Balkana po učestvovanju u skoro svakom rijalitiju, po čemu se i proslavila, a sada se saznalo da se bavila i prostitucijom i podvođenjem drugih djevojaka.

Ono što je najgore u svemu tome je što psotoji još veliki broj takvih starletaza koje se još uvijek nije prikupilo dovoljno dokaza za hapšenje, a koje rade isto što i Tijana. U posljednje vrijeme nju se dovodi u vezu sa poznatim crnogorskim milionerima, koji je za Tijanu svojedobno izjavljivao kako je ona jedna zaista draga djevojka i da o njoj misle loše samo oni koji je još uvijek nisu upoznali. Da li je i on umješan sa ovim događajima još uvijek nije poznato, kao ni kakvo je njegovo mišljenje sada o ovome.

Ali, ono što se zna je da je Tijana ilegalno prelazila granicu Srbije i Bosne i Hercegovine sa još tri djevojke u čamcu preko Drine. Tu je i uhapšena a na teret joj se stavlja krivično djelo prostitucije i podvođenja.

Ono što je najzanimljivije vidjeti su njene prepiske sa potencijalnim klijentima. U jednoj od prepiski ona navodi kako je cijena po danu za jednu od njenih drugarica čak 700 eura i koliko u ukupna cifra za više dana.

Sada kada je uhapšena sve je izašlo na vidjelo, a ovo je bila jedna od najuspješnijih policijskih akcija ikada u posljednje vrijeme.