Showbizz

Objavljene slike Karleuše iz bolničke postelje, nema znakova života!

Popularna pjevačica  pop muzike Jelena Karleuša jedna je od rijetkih pjevačica koja malo nešto napravila što se tiče domena muzike ali se uspjela proslaviti . Osim u Srbiji i regiji o njoj se emituju prolizi  i po američkim emisijama jer je skrenula veliku pažnju na sebe svojim modnim izražajima poput slavne Dženifer Lopez.

Jelena ima veliku nadarenost što se tiče oblačenja a u tome je veoma hrabra i tako uspijeva diktirati modu na Balkanu i cijeloj Evropi. Kada joj ne ide dobro kao to ona želi , ona se dosjeti da napravi neki skandal kao onaj iz prošle godine sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Aferu je dospjela i do suda pa je njen brak sa suprugom Duškom Tošićem bio na ivici raskida.

Vranješ je imao i neke snimke koje je pokazao javnosti pa je tako Jelena Karleuša ostala nijema ,iako je ona podnijela tužbu nije izašla ni na jedno ročište. Pjevačica je prošle godine objavila fotografiju iz bolničkog kreveta kada je bila skopčana na defifribrilator i jedva gledala, pa je tada izazvala brojne komentare na Instagramu.

Oglasi – Advertisement