Novo Showbizz

Objavljena slika trudne Jelene Karleuše: Stomak do zuba, a on je drži za ruku: Evo kako je izgledala (Foto)

Sa tačno godinu dana razmaka, popularna pjevačica je donijela na svijet dvije djevojčice, a paparaci su se, tokom njene obje trudnoće, utkrivali da ovjekovječe njen tadašnji izgled.

Jelena Karleuša je nesumnjivo jedna od najčešće fotografisanih dama na našoj muzičkoj i javnoj sceni, pa ne čudi što je u drugom stanju bila toliko interesantna medijima.

Ova popularna pjevačica, koja je na Vidovdan 2008. godine izgovorila sudbonosno „da“ poznatom fudbaleru Dušku Tošiću rodila je sedmog septembra iste godine njihovu prvu kćerku – Atinu, a u dan tačno godinu dana kasnije stigla je mlađa kćerka Nika.

Pjevačica je u svojim trudnoćama zaista uživala i čuvala sa suprugom intimu daleko od očiju javnosti, a u rijetkim prilikama kada se pojavljivala pred kamerama pokazivala je da joj je priroda i te kako naklonjena. Karleuši je u oba navrata uglavnom rastao samo trudnički stomačić, a skoro u potpunosti je zadržala svoju prepoznatljivu vitku figuru.

Tokom Jelenine druge trudnoće, paparaci su na jednom gradskom dešavanju napokon uslikali njen trudnički izgled, kada se sa suprugom pojavila u lepršavoj i dekoltiranoj mini-haljini. Na prvi pogled, pjevačica je izgledala kao da uopšte nije u drugom stanju, dok je, kada je zagladila haljinicu, bilo jasno da je uveliko u drugom trimestru!

Osim toga, Jelena je u drugom stanju snimila i reklamu u kojoj je djelić zapleta baš činjenica da izgleda tako da mladić koji želi da joj se udvara uopšte ni ne primjećuje da je trudna sve dok ne vidi njen trudnički stomak.