Novo Showbizz

Objavljen kompletan spisak Tijaninih mušterija: Sve POZNATI likovi: Pročitajte njihova imena!

Gotovo svi muškarci koji su uhapšeni u policijskoj akciji “Kristal” zajedno sa starletom Tijanom Ajfon dobro je poznata policiji i bezbjednosnim agencijama širom Evrope.

Skoro svi iza sebe imaju dosije sa teškim krivičnim djelima. Ovdje se prije svega ističe ime Zlatana Ćuka, a koji se prema nezvaničnim informacijama povezuje i sa škaljarskim klanom, tako piše Sroskainfo. Ćuk je blizak i sa Sašom Vidovićem iz Bijeljine koji je nepravosnažno osuđen na čak 19 godina zatvora zbog ubistva Miroslava Lazarevića koje se desilo u oktobru 2016. godine u Istočnom Novom Sarajevu.

MUP Srbije je protiv Vidovića ranije podnio krivičnu prijavu zbog sumnje da je u Novom Sadu učestvovao u pokušaju ubistva Slobodana Kašćelana koji dolazi iz Kotora i Vladimira Vučkovića koji dolazi iz Herceg Novog. Na zahtjev MUP-a Srbije, u okviru istrage u Srpskoj je tada uhapšen prvo Ćuk. On se dovodio u vezu sa pucnjavom koja se desila u kafiću “Fićo” u Bijeljini u kojoj je ranjeno više osoba.

Među uhapšenim bio je i žestostoki sarajevski momak Elvis Hodžić kojim ima baš bogati kriminalni dosije. On je poznat po brojnim oružanim obračunima u kojima je i sam zadobio rane.

Prije par godina teško je povrijeđen u pucnjavi koja se desila u klubu “Bad” koji se nalazi u sarajevskom naselju Breka. On je poznat kao jedan od aktera pucnjave u sarajevskom naselju koji se zove Breka. Isto tako, poznat je kao jedan od aktera pucnjave u sarajevskom klubu “Incognito”, osim toga, povezivan je i sa krijumčarenjem kokaina iz Južne Amerika prema Evropi.

Osim svih dilera, među zatečenima u vikendici u Suvom Polju bio je i Željko Vujić, koji je inače poznati biznismen. On je vlasnik benzinske pumpe i firme “Agrotehnika”.