Njegova žena bez šminke i photoshopa: Duško Tošić objavio Jeleninu sliku bez filtera na Instagramu: Ovo je pravi izgled pjevačice!

0

Svima je poznato koliko poznata pjevačica Jelena Karleuša pažnju posvećuje sebi i svom izgledu.

Ona posebno bira odjevne kombinacije za jedan od najpoznatijih od muzičkih takmičenja “Zvezde Granda” te ju jako rijetko možemo vidjeti bez šminke.

Isto tako, poznato je kako Jelena ni na društvenim mrežama ne objavljuje slike bez šminke, ali ipak jednu takvu je njen muž Duško Tošić objavio prije dvije godine na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom svima pokazao kako zapravo pjevačica izgleda.

Snimao je kćerkice, a onda i suprugu Jelenu. Na tom snimku ona ima minimalno šminke i u totalno je opuštenom izdanju.

Jelena Karleuša Tošić je srpska pop pjevačica i ona je jedna od najkontroverznijih pjevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima je opravdala nadimak „mala od skandala“ koji je dobila po svom istoimenom hitu. Ona važi za osobu koja nema dlake na jeziku pa često dolazi u sukob sa svim svojim kolegama.

Prve nastupe je imala u obdaništu kada je pred drugovima i drugaricama pjevala i igrala. Već tada je znala čime želi da se bavi u životu, a opčinjenost tadašnje publike joj je davala nevjerovatan vjetar u leđa. Uvijek je voljela da bude glavna u svemu što je i danas njena karakterna crta.

U početku je pjevala prateće vokale i snimala reklame na radiju imitirajući glasove poznatih ličnosti, tako je ona i zaradila svoj prvi honorar. U početku je prateće vokale pjevala sa Cecom koja je tada bila jako popularna. Smatrala ju je svojim idolom ali se jako rastužila kada je Ceca prokomentarisala da Jelena ima glas, ali ne i stas velike zvijezde.

Preporučujemo