Magazin Novo

Njegova bizarna frizura je nešto najčudnije što ćete vidjeti danas: Komentari ne prestaju (Foto)

Frizura koju ima momak o kojem pišemo u ovom članku će vas ostaviti bez teksta. 

Gledajući stajling njegove frizure može se primjetiti da je veliki fan pizze. On sigurno prilikom izlaska neće ostati neprijećen zbog frizure koju ima. A sada možete i da pogledate o kakovj je firzuri riječ. Da li mislite da je ipak malo pretjerao? Poznato je da na društvenim mrežama možemo naći svakakve čudne stvari i tako i jako čudne frizure. U većini slučajeva kada vidimo neke od ovakvih frizura zapitamo se koji je razlog, i zašto ljudi rade takve stvari sebi. A skoro pa uvijek je jedini razlog privlačenje pažnje na sebe.

A kada je riječ o ovoj firzuri, možemo reći da ovaj muškarac toliko voli pizzu da se odlučio da se tako i ofarba i napravi svoju frizuru. Nije prvi put da osobe rade ovakve čudne stvari, jer ima dosta čudnih stvari na internetu poput tetovaža. Sve te stvari nama izgledaju čudno i smiješno, ali tim ljudima to ima neko značenje koje mi ne znamo. Zato se odlučuju da na sebe iscrtaju neke znakove ili slike onoga što vole.

Tako i neke frizure mogu također da pošalju neku poruku, kao frizura momka o kojem smo danas pisali. Vjerujemo da postoji mnogo izmješanih osjećaja, ali je sigurno da bi se mali broj nas odlučio na nešto ovako. Jedino ako učestvujemo u nekoj zabavi u kojoj moramo da obučemo neke kostime. Međutim, u ovom vremenu ništa nije toliko neobično i ništa ne može da iznenadi.

Oglasi – Advertisement