Novo

Nisu za vezu: Ovi horoskopski znakovi prosto ne mogu biti vjerni!

Ukoliko ste rođeni u jednom od sljedeća tri znaka, onda za nevjerno ponašanje koja imate možete kriviti hotoskop jer je zbog njega vam to zapisano.

Strijelac

Nešto što strijelci smatraju najvažnijom stvari u
životu jeste stalna avantura i nikada nisu sretni kada se nađu u situaciji da su zatočeni na jednom mjestu i isto tako da budu sa jednom osobom. Strijelci su poznati po tome da žele redovno da se upozanju sa novim ljudima i da sklapaju nova prijateljstva. Oni vole redovno da probaju nešto novo. Oni često imaju problem a se nekome obećaju i tako im je jako teško ostati u nekoj normalno vezi, i jako teško ispunjavaju obećanja. Ove činjenice ne moraju biti istinite i ne mora značiti da strijelac neće biti posvećen partneru, bitno je samo ad uhvatite njegov tempo. Ako mu pružite slobodu koju zahtjeva, svaki put će vam se vratiti.

Vodolija

Ovoj skupini emotivna vezivanja nisu jača strana. Razlog zbog kojeg se oni ne vežu jeste što shvataju kakvu odgovornost snose kada se upuste u takve odnose. vodolije jednostavno nisu sigurni da li su dovoljno jaki i spremni za nešto tako, i oni uvijek žele da budu sigurni u to da li mogu da ispune obećanje koje daju. Oni imaju stvar gdje obrađuju emocije tako da ih drugi ne mogu shvatiti i zato misle da su oni neodgovorni. Ali ako se odluče jednom da budu sa jednom osobom, onda to sigurno i urade.

Blizanci

Oni najviše voel da zasjenjuju ljude što rade veoma dobro. Oni su sigurno posvećeni svom partneru ali samo kada nađu osobu koja im se zaista sviđa.

Nastavak teksta pročitajte na linku OVDJE.