Novo

Nikad strašnije proročanstvu Babe Vange: Na 4 horoskopska znaka je bačena crna magija!

Napokon je otkrivena dobro čuvana tajna zbog koje bi se većina mogla naljutiti.

Sada su se predviđanja poznate Babe Vange ostvarila. Baš iz tog razloga ova četiri horoskopska znaka trebaju biti posebno oprezna. U tim svojim proročanstvima najavila je potpunu finansijsku propast četiri znaka zodijaka.

Škorpija

Poznato je da škorpije imaju jako oštru intuiciju i da tačno znaju ko kako razmišlja i to sve uspijevaju samo jednim pogleom. S obzirom da sve proživljavaju kroz određenu dubinu, one imaju vrlo istančanu sposobnost da prepoznaju šta bi se to moglo desiti slijedeće. Osobe u znaku škorpije svjesnu preuzimaju rizik, bez obzira na to što im unutrašnji glas govori kako će i šta biti. Škorpije posebno vole akciju i uzbuđenje pa baš iz ovog razloga neće da poslušaj čak ni sebe.

Strijelac

Kod ovog znaka intuicija je na stand by, sve dok ne pronađu svoj neki unutrašnji mir. Kad se to desi, tada slijedi rad na intuiciji koja može biti baš velika. S obzirom da je ona povezana i sa unutrašnjim zadovoljstvom, ako ne pronađu mir ni oni sami neće biti zadovoljni.

Ribe

Ribe su osobe koji su veliki duhovnici i četo im se dešava da sanjaju neke stvari koje im ukazuju na nešto. Također, i za ovaj znak je vrlo važan unutrašnji mir kao i zadovoljstvo koje kasnije preraste u intuiciju. Moto osoba u znaku Ribe je “ja osjećam” a on ustvari opisuje njihovu sposobnosti i izraženu intuiciju.

Vodolije

Vodolije, pak, spadaju u stvarno “duboke” znakove koji imaju moć da osjete skoro sve oko sebe. Iako su osobe u znaku vodolije jako društveni, ponekad umiju da izgledaju jako čudno.

Oglasi – Advertisement