Nikad strašnije proročanstvo babe Vange: Na 4 horoskopska znaka je bačena crna magija!

0

U ovom trenutku otkrivena je dugo čuvana tajna zbog koje će se mnogi ljutiti.

Do sada šta god je baba Vanga predvidila ostvarilo se. Zbog toga ova četiri znaka trebaju biti posebno oprezna! U tim svojim proročanstvima najavila je potpunu ginansijsku propast ova 4 znaka zodijaka.

Iako nigdje nema tačno koja su to 4 znaka, mnogi nagađaju da su to škorpioni, strijelci, ribe i vodolija koji su likovi nevjerovatne intuicije.

Škorpija

Škorpije imaju oštar smisao za sve i tačno znaju ko kako razmišlja i to iz samo jednog pogleda. One imaju sposobnost da znaju šta će doći i šta će ustvari otići ili proći. Škorpije svjesno preuzimaju rizik, jer im predosjećaj govori o tome što će biti i kako će biti. Škorpioni vole uzbuđenje i akciju, pa upravo iz tog razloga ponekad neće poslušati sebe, što se najviše događa kada je ljubav u pitanju.

Strijelac

Kod Strijelca intuicija je relativno “labava” dok ne pronađu neki unutarnji sklad sa sobom. Kad se to dogodi, slijedi rad na intuiciji, što može biti jako impresivno. Njihova intuicija povezana je s unutrašnjim zadovoljstvom, a ako je ne pronađu, njihova intuicija neće biti dovoljno razvijena da bi pokazala da li je neka stvar dobra ili nije.

Ribe

Ribe su veliki intuitivci i često se događa da sanjaju stvari koje im nešto ukazuju, kao što je važan događaj koji će uslijediti ili neke svađe koje se kasnije stvarno ostvare. Za Ribe je nužan i unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo, koji preraste u intuiciju koja ih vodi ka onome što oni predviđaju. Njihov moto je “Osjećam”, što ustvari opisuje njihovu sposobnost i iskazanu intuiciju.

Vodolija

Vodolije su nevjerovatno “duboki” znakovi koje mogu osjetiti gotovo svi koji se nalaze oko njih. Iako su vrlo društveni, oni mogu učiniti da drugima izgledaju jako čudno.

Preporučujemo