Novo

Nije više lako biti ni švaler: Ovaj čovjek je tužio ljubavnika svoje žene i zaradio gomilu novca, a evo i kako je to napravio: Svi ljubavnici sada moraju da budu veoma oprezni da ne bi spali na prosjački štap! (Foto)

Vremena se drastično mijenjaju, a trenutno švalerancija nije jednostavna kao nekad i u Americi ukoliko se odklučite na ovaj čin morat ćete za to djelo dobro platiti i to bez šale potpuno ozbiljno.

Navodno amerikanac Kevin Huard je zbog sumnje da ga njegova žena vara sa njenim radnim kolegom koji je ujedno bio i njihov stalni gosti i čovjek kojeg je Kevin smatrao prijateljem je dobio tužbu od strane Kevina zbog vođenja veze sa njegove žene u kojem je tražio kaznu od 750.000 dolara, što je oko 680.000 eura zbog toga što smatra da mu je taj čovjek uništio život i brak.


Nakon što je primjetio čudno ponašanje kod svoje žene Kevin je unajmio privatnog detektiva koji je potvrdio da je prijatelj kojim se smatrao njegovoj ženi bio malo više od prijatelja, te je zbog toga Kevin odlučio da ga tuži zato što je mislio kako je on bacio ljagu na svetost braka:

”Posljedice kršenja bračnih zavjeta moraju da postoje. Ljudi moraju da budu svjesni da i brak ima svoje zakonske odgovornosti” – rekao je Kevin.

Na veliku njegovu sreću i pravosudni sistem u Sjevernoj Karolini je bio na njegovo strani i dopustio mu je da tuži treću osobu koja je stala između njega i njegove žene i koja se uplela u njihov zajednički život.


Nakon svega Kevin je podnjeo razvod braka i trenutno ide kod psihologa, jer je priznao kako mu je sve teško palo i kako ima dosta rana na srcu, a njegova žena koja je bez obzira ostala bez velike svote novca koji je pripadao njenom ljubavniku i dalje ostala sa njim.

Oglasi – Advertisement