Nestale tri djevojke, iste noći pronađene za vađenje organa: Užas koji je potresao region!

0
594

Na internetu se prije nekoliko dana pojavila ispovijest, a mi smo odlučili da je u potpunosti prenesemo vama.

Naime, tri djevojke, koje se zovu Vahida, Merima i Dragana su nestale u Sarajevu, a sve se desilo u mjestu Rajlovac. Tada se cijelo stanovništvo podiglo na noge, ali i policija samo kako bi se pronašle ove djevojke.

U jednom trenutku javila se jedna jako čudna sumnja, te su kasnije to proširili na podrume Kineza, a onda su uslijedili brojni pretresi. Tu obično rade i Bosanci i Kinezi, zbog toga je bilo teško primijetiti i na kraju povjerovati šta se to krije u podrumima Kineza.

Oni su se uvijek protivili ulasku običnog naroda, a kad je komšija specijalac stigao, vrata su bila otvorena. Trgovci su ostali pribrani, ni jednog trenutka nisu paničili, tako da su pomislili da nema ništa, ali su se ipak odlučili za detaljni pretres svih prostorija. Specijalac je ipak bio svjestan, sumnjalo se odavno još na takve stvari, a nakon intervencije ubrzo je došla grupa spcijalaca koji su opkolili prodavnicu. Nakon što je izvršen detaljan pretres pronašli su sve tri djevojke u mračnom podrumu, one su bile nadrogirane, obrijane, potpuno gole, i obilježene za vađenje organa.

Nakon što su djevojke došle sebi smještene su na psihijatrijskoj bolnici na Koševu, a kako su rekli bosanski trgovci, sve ovo se dešava kada ih Kinez namami da djevojke uđe u te podrume kako bi nešto novo probala, a jeftino. Slabo koja odbije takvu ponudu, a na svu sreću ove djevojke su pronađene na vrijeme.

 

Loading..