Nesretnica jutros ušla u autobus: VOZAČ JE ODMAH SLIKAO! EVO kako je stavila masku, SRBIJA PLAČE OD SMIJEHA (FOTO)

0

Mnogi su izgubili smisao za humor i mnogi se obaziru na probleme koje imaju i nemaju vremena ni da se nasmiju. 

Međutim ponekad na društvenim mrežama se može naći neki status koji može da nam izmami osmijeh na lice. Vanredno stanje u Srbiji je kao što mnogi znamo završeno, i ljudi su jedva dočekali da izađu iz svojih domova i sada su ulice pune. Ali je i dalje u svim državama regije ostalo pravilo nošenja maski. Nije poznato koliko će to tako trajati, ali je jasno da je javni prevoz započeo sa radom u Srbiji pod posebnim uvjetima. U autobuse može da uđe samo određen broj putnika.

Mjesta na kojima možete sjediti su označena i vozači su ograđeni pleksiglasom, a unutra više nećete moći da kupite karte. Od prije nekoliko dana također če biti i jedan kondukter. Prije neki dan je vozač autobusa slikao jednog svog putnika. Jedna žena je u autobus ušla sa maskom na licu koje je bila totalno pogrešno stavljena.

Ona je svoju masku okrenula u drugom pravcu i umjesto da joj pokriju nos i usta maska joj je pokrila oči. Pavle Mirković je ime šofera koji je sliku objavio na svom instagram profilu. Ova slika je u kratkom vremenskom periodu postala hit i dobila je veliki broj pozitivnih komentara. Ovo je jedna jako smiješna slika koja je bila i potrebna mnogima da pobjegnu od realnosti i da se barem na trenutak nasmiju i oraspolože i nasmiju.

Preporučujemo