Neobične činjenice o horoskopskim znakovima: Ko je najljepši, a ko najbolji radnik?

0

Da li znate ko je najljepši horoskopski znak, a koji je sklon razvodima?

Da li znate da su Vodolije najbolji radnici, a Škorpioni kraljevi berze?

Ovan

Ovnovi se nikako ne mogu pohvaliti posebnim usojehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose nepoštene ljude, muljatore, ljude koji lažu, pa će im bez premišljanja reći šta o njima misle, te na taj način vrlo vjerovatno prekinuti odnos. Istraživanja su pokazala da su glavnirazlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu ravnodušnost od strane partnera, predvidivost ponašanja i nedostatak žara. Ove će osobine Ovnovi koji su zaljubljeni doživjeti poput hladnog tuša.

Bik

Ovaj horoskopski znak zauzima visoko mjesto na ljestvici omiljenih šefova. Jako cijene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je vrlo važno nagrađivati marljie i pouzdane a prije svega odane radnika. Oni su najbolji domaćini pa čak i na radnom mjestu. Čim kročite u njihov prostor u kojem rade, poslužit će vas kafom, tokom poslovnih razgovora nudit će vas skupim pićem ili keksom, a pregovore završavaju u restoranu koj je poznat po izvrsnoj kuhinji. Najradije stižu na posao prije početka vremena kako bi u tišini popili kafu i deteljno isplanirali taj svoj radni dan. Razlog tome je velo jasan, ne podnose nervozu i paniku, a posebno kada ih neko požuruje ili prekia u radu.

Blizanci

Oni su majstori u komunikaciji, pa će brže od bilo kojeg znaka da počnu da se sporazumijevaju na jeziku zemlje u kojoj su se našli. Vrlo često tečno govore nekoliko jezika, a smatraju se i vrlo dobrim predvodnicima. Što se tiče psiholoških testova humora Blizanaca oni postižu odlične rezultate. Istraživanja su pokazala da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim, odnosno starijim godinama zadržavaju svoj mladalački izgled i stil oblačenja.

Nastak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučujemo