Novo Showbizz

Nema šanse da pogodite ko je dječak sa slike: Mladi srpski pjevač za kojim lude sve žene: Znate li?

Vjeruejmo da ćete se začuditi kada saznate o kome se radi na ovoj slici.

Vaš zadatak je da dobro pogledate, a ukoliko i dalje ne možete da shvatite o kome je riječ, mi ćemo vam u nastavku članka to i otkriti.

Naime radi se o pjevači Slobodanu Radanoviću koji je trenutno u žiži javnosti zbog afere sa pjevačicom Lunom.

Slobodan, poznatiji kao Sloba Radanović je srpski pop-folk pjevač i tekstopisac koji se javnosti predstavio u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“. Rođen je 20. juna 1990. godine u Srbiji, u Zrenjaninu.

Slobodanovi roditelji su Draginja i Dušan, a ima brata Radenka i stariju sestru Miljanu za koju je jako vezan. Još kao mali dječak je pokazivao talenat za muziku. Njegova omiljena pjesma je bila „Da si moja devojčica“ koju izvodi poznati pjevač Džej a on ju je izvodio na pijaci. Pošto je kao mali bolovao od bronhitisa i često je ležao u bolnici, doktori su često dolazili u njegovu sobu da ga slušaju kako to on pjeva.

2013. godine započeo je vezu sa stjuardesom Kristinom Kijom Kockar. Pošto je Kristina jedno izvjesno vrijeme radila u Dubaiju, Slobodan je na njenu adresu poslao korpu sa 101-om ružom zajedno sa emotivnom porukom. Slijedeće godine su se preselili u Beograd ite su počeli zajedno da žive. U aprilu 2017. godine Kristina i Sloba su se vjenčali, a na slavlju su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

Kada je ušao u prvu sezonu rijaliti šoa, sve se zakomplikovalo, te je, iako oženje, ušao u vezu sa pjevačicom i kćerkom Anabele Atijas, Lunom Đogani.

Oglasi – Advertisement