Novo

Ne ženite se ni slučajno: 6 najgorih kombinacija horoskopskih znakova koji nikada neće uspjeti u braku!

Ne postoji idealan uzorak veze koji će živjeti sretno zauvijek.

Međutim, postoji mnogo tipova veza, u kojima su različite ličnosti i karakteri, koji na neki način uspjevaju da prebrode sve prepreke.

Iako je teško kazati koji će parovi da žive sretno i zadovoljno do kraja života, lako je pogoditi koji su osuđeni na propast.

Zvijezde vam mogu pokazati da li ste u vezi u kojoj vam nije suđeno.

1. Ovan i Rak

Ovaj je uvijek jako direktan i iskren. Oni neke stvari rade iz hira, sve rade brzo jer osjećaju da toliko toga treba da urade u životu i ne žele da protraće vrijeme.

Ipak, ova nagla prioda Ovna je više nego što jedan Rak može da podnese. Rakovi su jako osjetljivi i vole da ih neko uvijek pazi i mazi, a Ovnovi za nešto tako nemaju nimalo strpljenja, ipak je to previše razlika da bi ovaj par mogao da uspije.

2. Bik i Strijelac

Ovo je jako nezgodan par, jer na početku izgleda kao da bi i moglo uspjeti. Što je veoma pogrešno, neka vas ne zavara činjenica da su Bik i Strijelac jako dobri prijatelji. Ali, čim krene na romantičnu stranu, sve nažalost počinje da se raspada. Bik nikada sa Strijelcem neće pronaći sigurnost i mir koji su mu potrebni.

3. Blizanci i Djevica

Ovakav par bi naprosto izludio sve oko sebe ako se nađe u vezi. Oni čak ne mogu biti ni prijatelji zbog toga što su toliko nekompatibilni i različiti. Blizanci su vrlo opušteni i nisu dobri u planiranju i organizaciji. Nedostatak rutine izluđuje Djevice koje su vrlo stroge i sređene. Oni žele da sve uvijek rade na određeni način. Ovo ni u jednom slučaju ne prija Blizancima. Sa ovolikim razlikama, ovom paru nije suđeno.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.