Novo Showbizz

Ne liče na sebe, rijetka fotografija koju niko nije vidio: Evo kako su Gagi Đogani i Anabela izgledali kad su dobili Lunu (Foto)

Gagi Đogani i Anabela su bili jedan od najpoznatijih parova tokom devedesetih, i to zahvaljujući Gagijevoj grupi “Funky G”, koju je i proslavila Anabelu.

Nakon nekog vremena, Anabela je napustila Gagijev bend, njihov brak se raspao, a problemi koje su imali u braku bili su najveća tema i u novinama.

2013. godine, Gagi je iznosio strašne optužbe na Anabelin račun, ne ustezući se da iznese i najprljavije detalje i tvrdnje o njoj. On je bio naprosto bijesan jer su se pojavile informacije da će mu pliijeniti imovinu zbog svih neisplaćenih alimentacija. Ali ipak, na kraju su izgladili svoje odnose, najviše zbog kćerki Lune i Nine. Luna je, kao što znamo, jedna od zvijezdi poznatog rijaliti šoa “Zadruga”.

Pogledajte ovu staru fotografiju Đoganijevih, i procijenite koliko su se njih dvoje promijenili, ovo je sigurno fotografija koju niste vidjeli do sada:

Godine 1993. je snimljena je prva pjesma pod naslovom „Mi nismo tu“, a snimljena je od strane Gagija. Iako je predstavljena kao pjevačica grupe Fanki Dži, pjesmu nije otpjevala Anabela Bukva, nego joj je druga pjevačica posudila glas. Pjesma ispočetka nije naišla na reakcije publike, tako da je Anabela odselila u Švedsku. Ali ipak, nakon nekog vremena „Mi nismo tu“ postaje radijski i klupski hit, te nastavljaju saradnju. Grupa je od 1994. do 2009. godine objavila čak 13 albuma. 2009. godine Anabela je napustila grupu, a Gagi je sa novom pjevačicom Marinom Uzelac snimio album „Pali anđele“. Ovo je ujedno bio poslednji album poznate grupe Fanki Dži, nakon ovoga se i raspala.