Napadnuta majka Novaka Đokovića: Objavljeni svi detalji!

0

Endi Rodik bivši američki teniser komentarisao je najboljeg teniseta svijeta Novaka Đokovića, ali i njegovu majku Dijanu, tačnije jedan od njihovih razgovora.

Veliki broj zapadnih medija su prenijeli riječi majke najboljeg tenisera svijeta Dijane Đoković koja je u jednom od intervjua prokomentarisala Rodžera Federera, te je kazala da je jako “arogantan”.

To nikako nije promaklo Endiju Rodiku koji je za “Tennis Chanel” kazao slijedeće:

– Ja bih rekao da je to definitivno bilo suvišno, ne možete na taj način da napadnete čovjeka. Kada bih htio da opišem Federera riječ ‘arogantan’ ne bi bila u prvih šest hiljada riječi koje bih koristio. Lično, mislim da su Đoković i njegova porodica u posljednjih nekoliko dana imali nekoliko zabrinjavajućih izjava ne samo za njega, izjavio je ovog puta Rodik.

Osim toga, Amerikanac se osvrnuo i na Noletove lajvove sa Šervinom koji su izazvali mnogo pažnje u cijelom svijetu, pa je kazao:

– Tu mislim i na izjavu o pretvaranju zagađene vode u ljekovitu i to snagom misli. I to je samo jedna od njegovih zabrinjavajućih misli. Opet, moje lično neslaganje sa njim po pitanju nekih stvari ne sprječava me da ga smatram prijateljski nastrojenim i to ne znači da zanemarujem ono što radi na terenu i što mi vidimo od njega. Novak je možda i najbolji u historiji iako se ne slažemo oko nekih stvari, mada to nije bitno.

Iako mnogi smatraju da su Novakove izjave bile samo čisto pretjerivanje ima i onih koji se slažu s njim, i to je većina ljudi, jer je Đoković ipak njihov idol.

Preporučujemo