Showbizz

Nakon što ju je poznati pjevač pretukao, ona pobjegla kod Brene: Trenutno se skriva u kući Živojinovića: Nasilniku i bivšem ljubavniku poručila samo jedno!

Bivša ljubavnica jednog od najpoznatijih pjevača bh scene, Sonja Bašić tvrdi kako je njen bivši ljubvanik pravi nasilnik koji ju je na najbrutalniji način pretukao, a i dan danas su na sudu zbog nanešenih tjelesnih povreda.

Ona je istakla kako ona nije jedina žrtva Halida Muslimovića i obećala da će vrlo uskoro čitava istina izaći na vidjelo. Ove sedmice ona je posjetila Beograd, a odsjela je  kod svoje prijateljice Lepe Brene.

Dok je boravila Beogradu, dala je jedan intervju za  beogradski portal u kojem je otvoreno pričala o problemima koje i dan danas ima zbog veze sa ovim bh pjevačem. Sanja je podigla tužbu protiv njega, jer tvrdi da mu je posudila poveću svotu novca koju on nikada nije vratio, i iskreno se nada kako će suđenje biti završeno nakon narednog ročišta.

Muslimović ima pravo da da svoj iskaz, ali to neće imati nikakav uticaj na vještačenje. Kako kaže, Halid nema nikakvih dokaza za tvrdnje o njenom navodnom pijančenju. Sonja tvrdi kako je pjevač potplatio dva svjedoka koja su u početku pristala da svjedoče, a nakon nekog vremena su odustali, dok je jedan od njih već bio krivično gonjen zbog lažnog svjedočenja, a drugi nije ni bio unutar granica BiH kada se čitav incident  desio.

Ona kaže kako je Halidovoj dvoličnoj igri napokon došao kraj i da je protiv njega podneseno mnogo tužbi i to ne samo od strane nje, nego i od strane mnogih žena koje je zlostavljao. Dodala je još i da je Halid smeće od čovjek, da je veliki manipulator i da se bavi kaznenim djelom pranjem para kojim je uništio živote velikog broja ljudi.