Nakon što ju je poznati pjevač pretukao, ona pobjegla kod Brene: Trenutno se skriva u kući Živojinovića: Nasilniku i bivšem ljubavniku poručila samo jedno…

0

Ljubavnica poznatog pjevača Halida Muslimovića tvrdi da ju je on 27. jula 2018. godine brutalno pretukao i da je još uvijek sa njim na suđenju.

Sonja je također rekla da on nije jedina djevojka koja je bila žrtva ovog pjevača. Ona je ove sedmice bila u Beogradu kod svoje drugarice Lepe Brene. Govorila je o problemima koji se sa kojima se susreće zbog Halida. Ona smatra da bi se suđejne moglo završiti sljedećim ročištem.

Mislim da bi sud trebao da sve završi na sljedećem ročištu, a za njega datum još uvijek nije određen . Pjevač ima prava na svoj iskaz, ali sa vještačenjem nema nikakve veze, a o pričama koje je pričao o mom navodnom pijanstvu koje su bile totalna laž nema dokaza.- rekla je Sonja i nastavila da priznaje.

Halid je platio dva svjedoka koji su odustali od predhodnog saslušanja. Jedan od njih nije bio u zemlji na dan kada se to desilo a drugi je bio u zatvoru zbog silovanja i lažnog svjedočenja. On je igrao na dva fronta pa je pokušao i da mi se udvara putem društvenih mreža, i kada ne bi dobio ono što je htio, došao je svjedočiti- rekla je Bašićeva:


Halidova igra se uskoro završava i ovo je njen kraj. Podneseno je mnogo slučajeva i tužbi, prijavljene su nove žrtve a ja ću vrlo brzo da otrkijem popis sa imenima. Moj advokat Dragan Tolimir želi da to javno pokažem. Ovaj čovjek je jedno veliko zlo. Koristi svoj status kako bi manipulirao druge i prao novac. On je jedan prevarant i bolje jeda ne kupuje novu odjeću, već da nosi staru koju je kupio od novca koji je ukrao.

Preporučujemo