Novo Showbizz

Nakon Cecinih prozivki, odmah se oglasio Čeda Jovanović: Pljušte uvrede na društvenim mrežama: Sve gori!

Srbijanski političar Čedomir Jovanović nastavio je na Fejbuku da se obračunava sa folkerkom Svetlanom Cecom Ražnatović. 

On je napisao tekst u kojem optužuje Cecu da je sarađivala sa vođama zemunskog klana.

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je ključni svjedok policijske akcije „Sablja”, u kojoj je otkrila zavjeru zemunskog klana protiv tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Premijer srpske vlade je ubijen dvanaestog marta 2003. godine, a Ceca je vrlo brzo uhapšena, poslije čega je tokom saslušanja ispričala detalje o tome kako se kriminalna grupa iz Šilerove ulice mjesecima spremala da likvidira premijera.

Da je Arkanova udovica ranije svoja sva saznanja ispričala policiji, možda bi drugi, martovski atentat na tadašnjeg premijera bio spriječen. Najveća akcija srpske policije „Sablja” zapravo je izvedena poslije ubistva premijera, u vrijeme kada je u zemlji bilo proglašeno vanredno stanje. Među 12 hiljada uhapšenih, našla se Ražnatovićeva zbog bliskih veza s vođama zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom i Miletom Lukovićem, kao i bivšim komandantom Jedinice za specijalne operacije Miloradom Ulemekom Legijom. Između ostalog, o njihovim bliskim kontaktima, svjedočili su i emitovani video snimci sa zajedničkih druženja Cece i ozloglašenih „zemunaca”.

Poslije hapšenja, inspektori SBPOK-a saslušali su ovu pjevačicu, a ona je ispričala dramatičnu situaciju uoči inscenirane saobraćajke kod hale Limes u kojoj je glavna meta bio tadašnji srpski premijer. Kako je ona tada objasnila, pratila je utakmicu Obilića na stadionu kad ju je pozvao vođa zemunskog klana Dušan Spasojević Šiptar i usplahireno joj rekao da moraju što prije da se vide.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement