Novo

Najnovija istraživanja pokazuju nešto STRAŠNO: Poslije korone žene ostaju NEPLODNE, kod muškaraca stanje JOŠ I GORE!

Do prije nešto više od mjesec dana vjerovalo se da je koronavirus respiratornog tipa i da on uglavnom napada pluća, ali ogroman broj studija provedenih na ljudima koji su imali koronavirus ili su u bolnici s težim simptomima otkrili su da ovaj virus napada druge organa kao što su srce, mozak i bubrezi.

Studija provedena u Srbiji pod vodstvom dr Dragane Bojović pokazuje da koronavirus ostavlja strašne posljedice kada je u pitanju plodnost i kod žena i kod muškaraca. Mada je studija provedena na relativno malom uzorku od 15 žena i 30 muškaraca koji su imali ovaj virus, liječnik zaposlen u GAK “Narodni front” tvrdi da je utvrđeno da je kod ovih osoba u dobi od 18 do 45 godina sterilitet i smanjena sposobnost stvaranja potomstva kao rezultat zaraze.

Kako kaže doktorica Bojović virus ima toksičan učinak na reproduktivno zdravlje žena, a zbog smanjenog zasićenja krvi kisikom zbog zaraze, što je potrebno da naše tijelo pravilno funkcionira. Kada je riječ o stanju muškaraca koji su prošli i preživjeli koronavirus, stanje je još gore jer je od njih 15, samo jedan imao dobar spermogram.

Jedan od oboljelih koji je sudjelovao u istraživanju je muškarac koji ima djecu i koji je prije bolesti imao normalan broj spermija, a nakon što se bolest smanjila i sada je mogao imati djecu samo in vitro oplodnjom, odnosno ne može prirodno oploditi svoju ženu. Ova studija nije konačna i doktorica vjeruje da je poboljšanjem cjelokupne kliničke slike moguće riješiti ove probleme sa neplodnošću.

Oglasi – Advertisement