MUŽ UŠAO U ŽENINU SOBU DOK JE SPAVALA i u krevet ubacio jezivu stvar: Nekoliko sati kasnije, ONA JE UMRLA, a onda je otkrivena njegova gnusna namjera

0

U indijskoj državi kerala policija je objavila da su u ponedeljak uhapsili muškarca za kojeg sumnjaju da je ubio svoju suprugu tako što je pustio kobru u njenu sobu.

Da sve bude još gore, ovo nije prvi put da je pokušao da je ubije i to na potpuno isti način. Policija navela kako ima dokaze da je muškarac koji ima 27 godina bio u kontaktu sa krotiteljem zmija i da je gledao snimke sa zmijama na internetu.

– U martu ove godine, pokušao je da ubije ženu drugom otrovnom zmijom, zbog čega je ona bila u bolnici dva puna mjeseca.  Ona se još oporavljala u kući svojih roditelja kad se muž dočepao kobre i bacio je na svoju suprugu koja je u tom trenutku spavala. Nakon toga, ostao je u istoj sobi kao i ona kao da se ništa nije dogodilo. Nastavio je sa svojom jutarnjom rutinom u trenutku kada ga je alarmiralo vrištanje ženine majke. Odmah su je odveli u bolnicu gdje su proglasili njenu smrt – navela je policija.

Niko nije znao kako je kobra tamo dospjela, a s obzirom da su one u Indiji prisutne nisu tome pridodavali veliku pažnju.

Sumnja na njenog supruga je pala kad se on samo nekoliko dana nakon smrti svoje žene konstantno pokušavao dočepati njene imovine. Dakle, njegova žena je dolazila iz bogate porodice i bila je jako bogata i imućna, dok njen muž to nije bio. S obzirom na veliki miraz s kojim je ona ušla u taj brak, on je zaključio da je puno bolje da je ubije nego da se razvede.

Preporučujemo