Novo

Multimilioner očajnički traži ženu, a objavio je i tačan spisak: Njegova partnerica mora da zadovoljava 8 uslova, a evo šta nudi: Žene zgranute!

Andy Scott, koji ima 41 godinu i koji dolazi iz Plimoutha u Engleskoj, svoj prvi milion zaradio je sa samo 26 godina, a od tada je nastavio da uvećava svoje bogastvo.

U 30. godini života je bankrotirao zbog ekonomske krize, ali je uspio da se uzdigne iz pepela i da ponovo kreira svoju imperiju, a sada je spreman i za ozbiljnu vezu. Andy je raspisao oglas za njegovu idealnu djevojku koja će biti kraj njega, a koja će ljeta provoditi na krstarenjima Mediteranom dok će u zime biti u njegovoj vili u Alpima.

 

“Želim imati porodicu sada, ali ono što nije lako je naći nekoga ko je idealan za mene. Moj lični hipnoterapeut me je posavjetovao da se sada okrenem više traženju žene s kojom ću provest ostatak života a da posao ostavim na drugom mjestu. Da nađem sebi ženu s kojom ću moći graditi budućnost. Objavio sam svoje kriterije i sada očekujem redove djevojaka. Na kraju će samo jedna dobiti moje “da”, objasnio je sada Scott.

U nastavku možete pročitati njegovih osam uslova za idealnu ženu:

1. Žena mora da bude jedinstvena u svemu. Mora biti pametna, uvijek nasmijana, da nikada ne ulazi u svađe i da dobro shvata humor.

2. Mora biti visoka između 185 i 198 centimetara i da teži između 52 i 71 kilogram,  da nije previše stidna i umišljena osoba.

3. Ne smije biti iz bogate porodice, ali ne smije biti ni previše siromašna, jednostavno želim ženu koja je sposobna da svojim rukama nešto napravi.

4. Ne želim ženu koja će biti zavisna od društvenih mreža i koja ne zna da se brine o kući, da čisti, pere i pegla. To ipak svaka žena mora da zna i mora da radi.

5. Želim ženu koja će mi roditi sinove i koja će ih odgajati tako da naslijede jednog dana moj biznis.

6. Želim ženu koja će sa mnom uvijek ići na proslave i zabave kad god ja budem pozvan i uvijek mora biti sređena i dobro raspoložena.

7. Želim ženu koja voli iste stvari kao i ja volim, to je istu hranu, isti sport i istu muziku.

8. Želim da se moja žena odlično slaže sa mojim roditeljima i da se prema njima ponaša isto kao što se ponaša i prema meni, želim da bude komunikativna, bez ikakvih uvreda.