Novo

Može vas zabrinuti: Ovi znakovi pokazuju da ona ipak nije za vas

Znakovi koje ćete sada pročitati pokazuju da vaša izabranica ustvari nije za vas.

Trebate li ramišljati?

Muškarci se inače češće povode za trenutnim osjećajem, za razliku od žena koje će analizirati budućnost i moguće situacije u nedogled. Dosta njih osjeća veliki teret kada pomisle na ženidbu i na osnivanje porodice. Ali zanimljivo jeste što ni oni sami nisu sigurni da li oni to izbjegavaju samo iz straha od promjena ili zato što misle a je djevojka sa kojom se nalaze u vezi prava za njih.

Ne sviđa se vašim prijateljima?Može vas zabrinuti: Ovi znakovi pokazuju da ona ipak nije za vas

Iako većinom vaši prijatelji imaju različite ukuse u filmovima, sportu, ljudima ili muzici, činjenica jeste da vas oni poznaju jako dobro. Zbog toga ako vaši prijatelji ne prihvataju vašu djevojku, ili ako ona ne može da bude sa njima u društvu to može da bude veliki razlog da u vašoj veži nešto ne valja. Najbolja stvar koju možete uraditi jeste da pričate sa osobom koja vam nije toliko bliska, nakon toga će vam biti jasnije u čemu je zaista problem i kako da ga riješite.

Nemate aktivnosti u kojima zajedno uživate

Ovo stanje se može primjetiti nakon dužeg vremena, jer u početku veze za par je potrebno da samo provode vrijeme zajedno kako bi bili sretni. Treba da se zapitate da li uživate u neradnim nedjeljama koje provodite sa svojom partnericom ili sa partnerom. Ukoliko je potrebno da date veliki kompromis i trud tada sigurno niste kompatibilni.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement