Mlađa Kćerka Suzane Mančić Zaprepastila Sve Svojom Pojavom: Nije Ni Čudo Što Neće U Javnost Kad Liči Na OVO – I Majka Je Krije Od Sviju

0

Suzana Mančić je na vrhuncu svoje karijere bila jedna od najpoznatijih žena u Jugoslaviji, a i nakon toga je spadala u red najljepših ali i najpoznatijih žena u regiji. Ne postoji muškarac koji nije znao za famoznu Loto djevojku i koji nije zbog nje uzdisao, međutim  ona uvijek priznaje da je uživala u svoj toj pažnji. Međutim, nakon toga Suzanu su počeli da slijede i mnogi skandali te brojne  afere, pa je tako ona jedna od prvih javnih osoba sa ovih prostora čiji su se privatni snimci iz kreveta našli u javnosti kao i u medijima. Za to vriijeme je to skoro bila pa i nezamisliva stvar, međutim sve to Suzanu nije mnogo pogađalo.

Ona je u svome prvom braku bila sa muzičarem Nebojšom Kunićem, članom Sedmorice mladih, pa je sa njim  u braku dobila i dvije kćerke. Suzaninu stariju kćerku Teodoru mnogi od vas i poznaju jer je često i u medijima, ali dok Suzaninu mlađu kćerku Nataliju malo ko zna, te malo šta se zna o njoj jer ona i ne voli baš da se eksponira u javnosti. Teodora je, kao što se zna, pokušala i sa pjevačkom karijerom, međutim ona je postala poznata sa svojim brakom za 20 godina starijeg muškarca, koji je na kraju propao, a kada je Natalija u pitanju, e to je već posebna priča.

Svi oni koji je poznaju za Nataliju kažu da je baš prava ljepotica te i kako mnogo podsjeća na svoju majku, dok je Teodora više na oca. Natalija je, kako kažu oni koji je poznaju, divna, mlada osoba koja je odlučila da studira fotografiju na Akademiji likovnih umjetnosti i da se bavi isključivo umjetničkim fotografijama, a prema ovim nekim fotografijama, Natalija zaista izgleda prelijepo, i fotografi s posebno nadaju da će se više pojavljivati u javnosti, ali ona to izbjegava.

 

Preporučujemo