Showbizz

Mileta Kitića napali u toku nastupa, povukli ga s bine: Pogledajte video!

Poznatog srpskog folk pjevača Mileta Kitića je bez nepoznatog razloga napalo nekoliko muškaraca pri nastupu u jednom kafiću.

Bosanski Avaz je došao do snimka u kojem se vidi kako jedan muškarac prilazi Miletu i izgleda kao da hoće da naruči pjesmu, tokom jednog nastupa u kafiću.
Nakon toga zatičemo scenu kako je pjevač oboren na pod od strane tog istog muškarca na kojeg je odma skočilo obezbjeđenje koje ga je razdvojilo od pjevača.


Nakon što su ih razdvojili situacija se smirila, ali je ostalo nepoznato kakve je ozljede zadobio dotični muškarac i iz kojeg razloga je uradio ovo djelo.

OVDJE možete pogledati video.


Milojko Mile Kitić je rođen prvog januara 1952. godine.
On je bivši jugoslovenski pjevač i sadašnji srbijanski turbo-folk pjevač muzike.
Svoju muzičku karijeru je započeo tako što je izbacio singl album iz 1974.

Deset godina nakon toga, je uuz pomoć producentske kuće Južni vetar izdao album pod nazivom Čaša ljubavi koji se pokazao jako dobrim i koji je ostvario nacionalni uspjeh.
Sljedeće godine je izdao još jedan album koji je bio još uspješniji pod nazivom Ja neću ljepšu.

Pjesme koje su se nalazile na ovom albumu su:”Hej, vi hitri, bijeli dani”, “Istinu ti u očima čitam”, “Lažu me zelene oči”, “Hej, živote, hej, sudbino”, “Moj sokole”, “Kockar” i druge.
Pjevač je nastavio sa snimanjem i tokom devedesetih godina a svoj veliki uspjeh je doživio sa numerom Kraljica trotoara.


Deset godina nakon toga je doživio ponovnu ekspanziju kada je izbacio pjesmu koja je postala hit Šampanjac, dok je 2015. godine sa svoje 63. godine objavio pjesmu Kilo dole kilo gore koja je postala hit širom Balkana.

Oglasi – Advertisement