MILE KITIĆ OČAJAN: Marta Će Me Doći Glave, Sramota Me Je Šta Radi! Žena U Godinama Pravi Ovakve SVINJARIJE, Užas

0

Mile Kitić spada u red najpopularnijih folk pjevača malo starije generacije, a poznato je da njegova popularnost ne opada već decenijama. Takođe poznato je i da je Mile već jako dugo u braku sa pjevačicom Martom Savić te da njih dvoje imaju kćerku Elenu, koja je također krenula stopama svojih roditelja, mada u malo drugačijem stilu nego što su njeni roditelji. Mile je inače uvijek bio poznat kao ženskaroš, a koji je volio da radi neke stvari sa strane tu i tamo, međutim činilo se da Marta nikada nije imala problem sa tim stvarima.

Ona je zapostavila svoju karijeru radi porodice i postala je domaćica, a kada su djeca odrasla i naučila da se brinu o sebi i Marta je opet odlučila da se malo više posveti sebi pa je tako krenula da putuje na sve strane te da ugađa sebi maksimalno, pa je bila i u Dominikanskoj republici, prije ove velike zavrzlame sa korona virusom. Zbog krize sa pandemijom, ona je na kraju ostala tamo skoro 4 mjeseca, a kako neki izvori kažu, njen muž Mile joj sve više zamjera zbog svega toga. Plan je bio da Marta ostane dvadesetak dana, ali sada se sve to poremetilo, pa Marta mjesecima nije mogla da mrdne iz Dominikanske republike, ali čini se da joj sve to i nije baš tako teško palo.

Navodno su u hotelu gdje je Marta smještena imali itekako razumijevanja za novonastalu situaciju, jer Marti nije prvi puta da tu ljetuje, tako da njoj uopšte nije ništa falilo. Ali Miletu nije nikako drago zbog ovoga razvoja situacije, a posebno jer je trebala da se vrati 10. juna, ali je opet otkazala, jer je navodno avion bio pun jer ona nije željela da riskira da se zarazi. Izvor blizak njima dvoma kaže da je Miletu već i prekipjelo te joj je poručio da sve ovo više nema smisla, ona je pokušala da se opravda, ali mile je ipak prekinuo svaku konverzaciju sa njom, pa sada njih dvoje kontaktiraju samo preko kćerke Elene. Uskoro bi trebao da bude novi let, a izvori kažu da je Mile veoma ljut te da je čak rekao kako će doći i do raskida braka, ako Marta kojim slučajem ne bude u sljedećem avionu, posebno jer je čuo da ona uživa te da se stalno druži sa nekim Rusima.

Preporučujemo